Projektek

Számviteli, követeléskezelési és faktoring szolgáltatás

Adatpont by Kulcs-Soft

Partner: Ikontent x Kulcs-Soft

Az Adatpont segítségével vállalkozásod fontos pénzügyi adatait és kimutatásait tekintheted át egyszerűen, valós időben. De az Adatpont nem csupán egy pénzügyi kimutatásokat biztosító alkalmazás; integrált követeléskezelési és faktoring szolgáltatásokat is nyújt, segít a gyorsabb kifizetések elérésében és az adminisztratív terhek csökkentésében.

Megnézem
Adatpont by Kulcs-Soft

Színházi előadást feliratozó alkalmazás

Legyen a színház mindenkié!

Partner: Ikontent x ACG

A nézők a színházba érkezve egy zárt hálózatra kapcsolódnak okostelefonjukkal, ezután a böngészőben elérhetővé válik az előadás felirata a kijelzőn. A felirat sötét hátteren jelenik meg, hogy kényelmesen olvasható legyen a hallássérült közönség számára, miközben nem zavarja a többi nézőt sem.

Megnézem
Legyen a színház mindenkié!

Hírportál szavazórendszer

TOP24 by 24.hu

Partner: Ikontent x Central Médiacsoport

A TOP24 a 24.hu legújabb projektje, ahol számos témakörben létrehozott toplisták elemeit nézheted meg, szavazhatsz rájuk (ezzel befolyásolva az elemek aktuális sorrendjét), ráadásul elkészítheted a saját szubjektív rangsorod is, amit megoszthatsz másokkal.

Megnézem
TOP24 by 24.hu

Üzleti kapcsolatépítő alkalmazás

Telekom HelloBiznisz Klub

Partner: Telekom

Egy ügynökségnél dolgozni bonyolult lehet. Ezért megkönnyítettük a dolgot, az ügynökségi emberek számára. Egy alapvető munkaeszköz kifejlesztéséről álmodtunk, és sikeresen megvalósítottuk. Minden folyamatot hatékonyan és átláthatóan integráltunk az Airnip-be.

Megnézem
Telekom HelloBiznisz Klub

Project management alkalmazás

Airnip

Partner: Quicklead

Egy ügynökségnél dolgozni bonyolult lehet. Ezért megkönnyítettük a dolgot, az ügynökségi emberek számára. Egy alapvető munkaeszköz kifejlesztéséről álmodtunk, és sikeresen megvalósítottuk. Minden folyamatot hatékonyan és átláthatóan integráltunk az Airnip-t.

Megnézem
Airnip

Kamionos logisztikai alkalmazás

Alba Zöchling

Partner: Ikontent x Alba Zöchling

A 150 darab tehergépkocsiból álló tehergépkocsi flottát üzemeltető, 40000 m2-es raktárral rendelkező logisztikai vállalat professzionális szállítmányozás irányító rendszere, amivel valós időben kommunikálnak sofőrjeikkel, és több etapra tudnak ki- és berakodást tervezni.

Alba Zöchling

Gaming hírportál és webshop

Leet.hu

Partner: Ikontent x Leet

A LEET egy olyan gamer és e-sport oldal, mely naprakész hírekkel, segédletekkel, tesztekkel, filmes és szórakoztató tartalmakkal, valamint egy web shop-al várja látogatóit. Nagy hangsúlyt fektetnek az edukációra, az értékközvetítésre és a gamerek megfelelő tájékoztatására.

Megnézem
Leet.hu

3D táblás és WPC panelkerítés kivitelezés

LL Panel Moduláris és WPC kerítések

Partner: LL Panel

Az LL Panel Kft. teljeskörű kerítésmegoldásokat kínál, beleértve a kerület felmérését, a kerítés típusának kiválasztását, a beszerzési, tervezési és telepítési munkákat.

Megnézem
LL Panel Moduláris és WPC kerítések

Az MKAB hivatalos honlapja

Alkotmánybíróság

Partner: Ikontent x MKAB

Az Alkotmánybíróság az Alaptörvény védelmének legfőbb szerve. Feladata a demokratikus jogállam, az alkotmányos rend és az Alaptörvényben biztosított jogok védelme, a jogrendszer belső összhangjának megőrzése, valamint a hatalommegosztás elvének érvényre juttatása.

Megnézem
Alkotmánybíróság

Reumatológiai Rendelő honlapja

Revita Rendelő

Partner: Ikontent x Revita

Az immár több, mint 30 éve működő Revita Reumatológiai Rendelő folyamatosan bővül és fejlődik. Végeztek önálló kutatásokat, és kapcsolódtak nemzetközi kutatócsoporthoz is, ezekből a munkákból hazai és nemzetközi fórumokon számos prezentáció született. Az évek múltával több társszakma is kapcsolódott hozzájuk. Jelenleg 4 orvosi rendelőben, 3 tornateremben fogadnak betegeket.

Megnézem
Revita Rendelő

Mottó

"Ha csinálsz valamit, úgy csináld, mintha magadnak csinálnád."

Zoli - az első főnököm - már biztos nem is emlékszik rám, hisz több, mint húsz évvel ezelőtt dolgoztunk együtt. Akkoriban még vezetékes telefonokat kötöttünk be különböző lakásokba és Zolinak fontos volt, hogy miután végeztem, a megrendelő elégedett legyen a munkámmal.

Így csak egyetlen elvárása volt: úgy csináljam, mintha magamnak csinálnám.

Ez a gondolat meghatározó volt az összes későbbi munkánál, legyen az egy újabb vonalas telefon beszerelés, egy webdesign vagy egy alkalmazásfejlesztés amit elvállaltam és sikeresen átadtam.

  • HBO
  • Airnip
  • Vodafone
  • Leet
  • 24.hu TOP24
  • Kulcs-soft
  • Alkotmánybíróság
  • Central Media
  • Alba-Zöchling